Τηλ.: 2610 425105 / Κιν: 6985 619601


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η οδοντίατρος Καρασούλα Δήμητρα εξειδικεύεται στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, στο ιατρείο της στην Πάτρα, με απόλυτη επιτυχία. Το οδοντικά εμφυτεύματα είναι τεχνητό υποκατάστατο της ρίζας ενός φυσικού δοντιού. Τοποθετούνται στο οστό της γνάθου, εκεί όπου βρισκόταν η ρίζα του δοντιού που λείπει. Είναι φτιαγμένα από τιτάνιο, υλικό βιοσυμβατό. Η τοποθέτησή τους γίνεται με τοπική αναισθησία. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για άτομα που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα δόντια, ή ακόμα και όλα τους τα δόντια!

image-162838-hrbg.png?1459236405251
Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δηλαδή ο ασθενής, στη μία ή και στις δύο γνάθους, δεν έχει καθόλου δικά του δόντια, τα εμφυτεύματα μπορεί να υποστηρίξουν μια κινητή εργασία, αλλά και σταθερά, μόνιμα, πορσελάνινα δόντια!
Έτσι, με τα εμφυτεύματα ο ασθενής, που έχει ταλαιπωρηθεί, τόσο πολύ, από την απώλεια των δοντιών του, μπορεί πλέον να έχει μια άριστη αίσθηση στο στόμα του, σαν να έχει αποκτήσει, πάλι, τα φυσικά του δόντια!

Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, ότι ο ασθενής έχει πλέον σωστή άρθρωση και, γενικότερα, αποκτά μια άριστη αισθητική και λειτουργικότητα.
Η αξία, λοιπόν, των εμφυτευματικών λύσεων είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ αποτελούν και τη μακροβιότερη οδοντιατρική λύση – θεραπεία.